شهاب‌الدین عزیزی خادم

رئیس کمیته تدوین و تطبیق مقررات فدراسیون فوتبال در خصوص حکم محرومیت شهاب‌الدین عزیزی خادم توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش "ورزش۲۴"، شهاب‌الدین عزیزی خادم صبح امروز با حضور در محل ساختمان فدراسیون در انتخابات ریاست فدراسیون ثبت نام کرد. او پس از خروج از ساختمان فدراسیون، در گفت‌وگو با خبرنگاران درباره مسائل مختلف صحبت کرد و در بخشی از این گفت‌وگو درباره محرومیت خود گفت: "محرومیت بنده به پایان رسیده و این موضوع به طور رسمی به من ابلاغ شد. اگر این موضوع تایید نمی‌شد، من امروز اینجا نبودم. ان‌شاءالله خیلی زود همه شما را می‌بینم."

با این حال سید عباس موسوی، رئیس کمیته تدوین و تطبیق مقررات فدراسیون فوتبال، که امروز در یک کنفرانس خبری پاسخگوی سؤالات خبرنگاران بود، درباره حکم محرومیت عزیزی خادم گفت: براساس فرمایشات رئیس محترم کمیته اخلاق، دو رأی در مورد ایشان صادر شد؛ یک رأی دو سال محرومیت در تاریخ ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ که خاتمه آن ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ بود. بار دیگر بابت تخلف دیگری که وقوع پیدا کرد، کمیته محترم اخلاق ایشان را از ۲۸ فروردین ۱۴۰۲ تا ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ محروم می‌کند.

او ادامه داد: ایشان واخواهی کردند و در تاریخ ۲۸ مرداد ۱۴۰۳، کمیته محترم اخلاق با برپایی جلسه بین همکاران مدت محرومیت دو ساله ایشان را به یک سال و چهار ماه تبدیل می‌کند. با این وصف با توجه به بند یک ماده ۶۳ آیین‌نامه‌ اخلاق از تاریخ ۲۸ مرداد ۱۴۰۳، مدت ۱۶ ماه محرومیت ایشان باید شروع شود و در ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ به پایان می‌رسد.

موسوی افزود: ایشان این فرصت را داشت و دارد که نسبت به رأی کمیته اخلاق در کمیته استیناف شکایت کند. کمااینکه در مورد حکم نخست شکایت کرد و مدت پنج سال محرومیتش در کمیته استیناف تبدیل به دو سال شد. از طرف دیگر آرای کمیته اخلاق باید آنی و فوری به اجرا گذاشته شود و محرومیت‌ها بلادرنگ از تاریخ ابلاغ، اجرا شود و بنابراین درخواست استیناف، اثر تعلیقی ندارد و مانع اجرای رأی نیست.

او در پایان گفت: من در جریان نیستم که ایشان نسبت به رأی دوم درخواست تجدیدنظر داده‌اند یا خیر. اما در مورد اعتراض فوق‌العاده نسبت به این رأی باید بگویم ایشان حتی این فرصت را دارند که از تجدیدنظرخواهی گذر کنند و از طریق دیوان حکمیت ورزشی، CAS یا TAS اقدام به شکایت کنند. در مورد رأی نخست هم این حق را داشتند، اما چرا در رأی نخست از این فرصت استفاده نکردند، در حالی که خیلی از باشگاه‌ها و افراد حقیقی و حقوقی نسبت به آرای قطعی به CAS مراجعه می‌کنند؟ من فکر می‌کنم چهار نفر کارشناس حقوقی که از فیفا برای بررسی و واکاوی این ماجرا با ایران آمدند و مبانی صدور رأی از سوی کمیته اخلاق را ملاحظه کردند و با دقت به این نتیجه رسیدند که هنجارهای فوتبال و اصول اساسی حاکم بر فوتبال نقض شده و به این واسطه حکم کمیته محترم اخلاق درخور توجیه بوده است، باعث این شد که اعتراض فوق‌العاده و مراجعه به CAS کنار گذاشته شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha