مهدی محمدنبی

نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال ابراز امیدواری کرد که با حمایت دولت و وزارت ورزش بازی‌های دوستانه خوبی برای تیم ملی در نظر گرفته شود.

به گزارش "ورزش ۲۴"، مهدی محمدنبی بعد از برد ایران مقابل امارات در جمع خبرنگاران گفت: به مردم عزیز تبریک می‌گویم؛ این سه امتیاز صعود ما را تقریبا قطعی کرد. یک امتیاز دیگر می‌خواهیم و انشاالله در بازی با ازبکستان موفق می‌شویم و صعودمان قطعی می‌شود.

او درباره حمایت‌های دولتی از فدراسیون فوتبال تاکید کرد: حمایت دولت وجود دارد. آن روز که به اتفاق آقای تاج در خدمت آقای وزیر بودیم، ایشان تمام قد از تیم ملی حمایت کردند و حضور امروز رئیس جمهور هم در ورزشگاه آزادی نشان داد که این هم افزایی کاملا وجود دارد. تسهیلاتی که برای تیم ملی نیاز است، انشاالله فراهم می‌شود که تیم ایران بتواند در جام جهانی ۲۰۲۶ به مراحل بعدی صعود کند.

نبی درباره بازی‌های دوستانه تیم ملی در راه جام جهانی ۲۰۲۶ هم گفت: ۵ فیفادی بعد از خرداد ماه که بازی‌های مقدماتی تمام می‌شود، داریم. تا این لحظه یکی از فیفادی‌ها که مهرماه است، بازی با روسیه را قطعی کردیم. دو تیم اروپایی را بین‌الملل فدراسیون دنبال کرده و امیدواریم این ۵ فیفادی را به خوبی پر کنیم و بازی‌های دوستانه خوبی داشته باشیم. انشاالله هم وزارت ورزش و هم دولت حمایت می‌کنند تا تیم ملی بتواند بازی‌های دوستانه خوبی داشته باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha